Viatge en Vaixell

LA INSCRIPCIO DE VAIXELL ES TANCARA DIA 20 DE SETEMBRE A LES 23:00H.

DISCULPAU LES MOLESTIES.

 

Voliem informar-vos que estam en contacte amb els responsables de l'empresa Baleària amb la finalitat d'aconseguir un preu especial pels que heu decidit venir a Mallorca en Vaixell des de Barcelona, València, Dènia, Menorca o Eivissa.

 

Vos passam informació dels preus. El preu inclou anada i tornada en zones comuns o acomodació sirena.

  No Resident Resident Suplement Cotxe
(Resident i No resident)
Peninsula - Mallorca - Peninsula 60 € 30 € 141 €
Eivissa - Mallorca - Eivissa 80€ 40 € 141 €
Ciutadella - Alcudia - Ciutadella 72€ (Pendent Confirmació) 36 € (Pendent Confirmació) 131 € (Pendent Confirmació)

 

  • Per realitzar les reserves disposareu d'un formulari web on es podrà seleccionar el port origen i la  data-hora de l'anada i de la tornada. Anar pipella Inscripció i seleccionar opció Inscripció Vaixell.
  • Requeriments: Vos haureu de registrar a la web i despres fer una inscripció a l'Aplec.
  • També es podran fer reserves de viatges en vaixell "En Nom De ...". Anar pipella Inscripció i seleccionar opció "Inscripció en Vaixell en nom de ..." i seleccionar el boto "Inscripcio en Vaixell" de la persona elegida.
  • Les reserves de places no estaran disponibles fins que Baleària publiqui els horaris dels desplaçaments cap a Mallorca pels dies que es realitza l'Aplec. Segons indicacions de Baleària això serà possiblement a finals d'Agost. Actualment hi ha totes les rutes exceptelesde Menorca.
  • El pagament de les reserves es realitzarà amb targeta de credit, de forma idèntica a la inscripció i pagament de l'aplec.
  • L'organització estudiarà l'opció de gestionar la contractació d'autobusos pel desplaçament fins a Esporles. Depenent de la coincidència d'horaris dels desplaçaments en vaixell i de la demanda que hi pugui haver. S'anirà informant de la forma per apuntar-se al servei d'autobus
  • El servei d'autobus pot incloure un cost addicional
  • El organitzadors de l'Aplec ens reservam el dret de modificar aquests condicions en qualsevol moment

Vos anirem informant.

 


Aplec Excursionista
dels Països Catalans