La inscripció via web ja està tancada. De totes formes recordau que es posible la inscripció presencial el dia del registre a Esporles. A continuació es mostren els horaris de la recepció.  Ens veim aviat a Esporles!!!
Inscripció Presencial amb Assegurança Particular: Si us voleu assegurar a l'aplec emprant l'asegurança particular US REQUERIREM una fotocòpia de la targeta de l'assegurança particular i a més, fotocopia de la polissa marcant on diu exactament que aquesta assegurança inclou suport per accidents d'excursionisme.
Inscripció Presencial amb Assegurança Federat: Si us voleu assegurar a l'aplec emprant l'asegurança associada al estar Federat. llavors US EXIGIREM la presentació de la targeta federativa, i aquesta no ha d'estar caducada i les dades s'han de correspondre a les de la inscripció a l'Aplec.
Aquí teniu l'horari de recepció que es trobarà a Sa Tanca de Sa Vilanova:
Dia Horari Mati Horari Horabaixa
Divendres 28   16:00 – 21:00
Dissabte 29 6:00 (*) – 10:00 18:00 – 20:00
Diumenge 30 6:45 (*) – 10:00 18:00 – 20:00
Dilluns 31 6:45 (*) – 10:00 (*) Es donarà prioritat als que tenguin que sortir a les 7:00

XL Aplec Excursionista del Països Catalans Esporles 2016

 

 
 


cartell

Sis anys després del darrer aplec organitzat a Mallorca l'any 2010 i vint anys després de l'organització del XX Aplec Excursionista dels Països Catalans a Esporles (l'any 1996), els Ermassets Club de Muntanya i el Grup Excursionista d'Esporles tornen a fer d’aquesta vila la seu del XL Aplec Excursionista dels Països Catalans.

 

Esporles és un poble ubicat a la Serra de Tramuntana de Mallorca, Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO, que aquest any acull amb entusiasme aquesta edició de l’Aplec Excursionista dels Països Catalans amb tot un recull d'activitats relacionades amb la cultura, la història i la muntanya.

 

L'organització d’aquest aplec, amb el poble d’Esporles com a punt de partida, vol fomentar els valors de l’educació, el respecte, la conservació i l’estima per l'entorn. També pretén difondre la història, la cultura i les tradicions de la Serra de Tramuntana.

 

Es vol desenvolupar aquest esdeveniment com un intercanvi social, cultural i esportiu que permeti donar a conèixer i compartir les tradicions, cultura i història del poble d'Esporles i de la Serra de Tramunana. Al cap i a la fi, vol donar a conèixer una manera de fer i de ser d'un poble de muntanya i mostrar-la a tots els participants de l'aplec.

 

Durant els cinc dies de l’aplec hi haurà organitzades diferents activitats: excursions, exposicions, conferències i xerrades. Aquestes activitats estaran relacionades amb la muntanya i la seva història; i també amb la nostra cultura.

 

En aquest lloc web podeu trobar la informació de les diferents activitats i actes que se celebraran en aquest aplec i com fer-ho per participar-hi.


Esperam que us agradi i ens veim el 28 d'octubre a Esporles!!!

 

Per a qualsevol aclariment podeu contactar amb la direcció de l'Aplec a través de l'opció de menú anomenada "Contacte" del menú lateral.


Aplec Excursionista
dels Països Catalans